Kırıkkale'ye hizmeti biz getirdik

Kırıkkale

AK Parti Eski Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale'ye en büyük hizmetin AK Parti döneminde yapıldığını söyledi. Elmadağ viyadükü, Polis Meslek Yüksek Okulu, Yüksek İhtisas Hastanesi'ni AK Parti hükümetinin yaptığını belirten Kıratlı, hizmet

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK
AK Parti Eski Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı ziyaret ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Türkiye’ye hizmeti AK Parti’nin getirdiğini belirten Kıratlı, Milletvekilliği döneminde şehre önemli çalışmalar yaptığını hatırlattı. Önemli hizmetlerin hiçbir zaman kaybolmayacağını belirten Kıratlı, Belediye Başkan adaylarıyla önceden bu yana çalıştıklarını ve kendisine güvendiklerini söyledi. Saygılı’nın seçimi kazanacak güçte olduğunu belirten Kıratlı, Belediye Meclis Üyeleri’nin dikkatli seçilmesi tavsiyesinde bulundu.

AK PARTİ YÖN GÖSTERİR
AK Parti denince belediyeciliğin akla geldiğini belirten Kıratlı, partilerinin diğer partilere yön gösteren siyasi okul olduğunu bildirdi. AK Parti’nin siyasal okulunda mastır ve doktora yaptığını belirten Kıratlı, kendi rekorlarını kırarak hizmetleri vatandaşlarla buluşturduklarını kaydetti. Partilerinin sadece kendisiyle yarışacağını belirten Kıratlı, hizmetlerin üstüne hizmet katarak yollarına devam edeceklerini ve 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarını ifade etti.

ŞEHRİN GELİŞMESİNE KATKI
Elmadağ viyadükü, Polis Meslek Yüksek Okulu, hastaneler, okullar, sosyal projeler ile şehrin gelişiminin sağlandığını belirten Kıratlı, AK Parti’nin her zaman mağdurun yanında yer aldığını iddia etti. Türkiye’nin ne zaman gelişim gösterse içerde ki ve dışarıda ki güçlerin ülkeyi karıştırmak istediğini belirten Kıratlı, Sultan Abdulhamit döneminden bu yana yapılan oyunların tekrar yapılmak istendiğinin altını çizdi. Adnan Menderes ve Turgut Özal’a yapılan oyunların bir tekrarının Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a yapılmak istendiğini bildiren Kıratlı, buna kimsenin gücünün yetmeyeceğini ve darbecilerin döneminin kapandığını belirtti.

PARTİMİZE DESTEK VAR
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekilliği yapmış ağabeyinin kendisini ziyaret etmesinden memnun olduklarını belirten Saygılı, hizmetlerin yine AK Parti döneminde yapılacağını açıkladı. Kırıkkale’nin sorunlarını bildiğini ve çözümleri için projelerin oluşturulduğunu belirten Saygılı, hep beraber omuz omuza vererek bu seçimi kazanmak istediklerini söyledi. En yüksek oyu alarak belediyeye gelmek istediklerini belirten Saygılı, bunun için gece gündüz çalıştıklarını ve vatandaşların bu konuda kendisine ve partisine büyük destek verdiğini açıkladı.



Nehrin Öte Yakası
13.02.2014 15:05:57
Siz hizmet getirdiniz de bizler o hizmetleri çaldık mı yoksa? Nerede o hizmetler? Sizin menfaat sağlamadığınız hiçbir iş ve hizmet ülkemizin hiçbir yerine gelmemiştir. Hizmet getirdik dediğiniz yerlerden kesinlikle getirdiğinizden fazlasını götürmüşsünüzdür. Sizin hizmetiniz kendinizin olsun,düşün artık bu ülke, millet ve ilimizin sırtından. Biz sizi artık ta-şı-ya-mı-yo-ruz. Ne hizmet getirdiyen onlarıda al da git. Bir daha da gözümüze gözükmeyin reziller

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız